Wie Zijn Wij

Fré werd van dichtbij geconfronteerd met kanker. Zowel zijn moeder als zijn tante hebben ooit de diagnose borstkanker gekregen. Hij weet zeer goed welke impact dit heeft op de persoon zelf maar ook op zijn/haar omgeving. De borstkanker van zijn moeder heeft Fré zijn leven een nieuwe wending gegeven. Zijn moeder is genezen en hij is tot het besef gekomen dat je elke dag moet genieten van het leven, dat je je droom moet leven en dat jouw relatie met je naasten het belangrijkste is in de hele wereld.

Bovendien heeft Fré een carrière als toptennisser achter de rug. Uit eigen ervaring kent hij het succes van mentale begeleiding. Maar hij heeft zich ook verdiept in de effecten van beweging op het lichaam. Bewegen is een onderdeel van jouw behandeling. Fré begeleidt jou hier graag persoonlijk in.

In 2019 kreeg Christel de diagnose borstkanker. Ze kreeg de diagnose Triple Negatief, dit is een vrij agressieve kanker. Christel was al 20 jaar alleenstaande mama, zelfstandige en was gewoon om de touwtjes van haar leven in handen te houden. Na de eerste schok van de diagnose ging ze op zoek op welke manier ze actief kon meewerken aan haar behandeling en genezing. Want Christel had beslist dat ze dit zou overleven, ze had nog té veel plannen. Tijdens haar behandeling vond ze geen enkele coach die haar écht kon helpen. Ze heeft dan haar kennis van toegepaste psychologie en coaching technieken op zichzelf toegepast. Van daaruit is het idee gegroeid om andere vrouwen te helpen. Maar ook om kankercoaches op te leiden. 

Fré en Christel hebben dit volledig programma uitgewerkt op basis van hun persoonlijke ervaring maar vooral door veel opzoekwerk te verrichten. Ze delen graag de resultaten hiervan zodat je direct aan de slag kunt.

Ze zetten je weer op weg om terug grip op je leven te krijgen.